poker för 100 kronor

Hur kommer jag igång med poker med 100 kronor?

Så lite pengar kan man väl ändå inte komma igång med poker med? Jodå, du kan komma igång med poker med en så liten summa som 100 kronor. Är du nybörjare får du dock inse att det kommer att krävas mer än så för att nå de stora vinsterna. Men som en start är det möjligt och om du väljer rätt pokersajter så kan du få ut mycket mer av pengarna.

Spela poker online med bonus

När du väljer pokerrum som 888 poker så kommer du att erbjudas en bonus. Om du inte behöver sätta in mer än 100 kronor för att få den så kan detta vara ett säkert sätt att få en större budget för spelen. Bonusar är inte vanliga på svenska pokersajter med licens men du brukar få något. Detta gör det möjligt att komma lite längre med en hundralapp.

Spela gratis poker utan insatser

En annan väg till mycket poker online för 100 kronor är att spela gratis poker. Här kommer du inte att vinna något med ditt spel men du måste heller inte betala för det. Gratis pokersajter är perfekt för dig som bara vill njuta av själva spelet. När målet om en stor pott är inget och vägen är allt så kan detta vara bästa lösningen för dig.

Vinn inträde till turneringar

Något annat som kan göra att du får mer spel för din hundralapp är om du deltar i sammanhang där det går att vinna biljetter till andra turneringar. Då får du alltså gratis spel fast med äkta vinster. Om du är duktig kan du komma långt med din hundralapp på detta vis!